Relaxstoelen online uitzoeken, in de testruimte proefzitten.

Wie geeft eerlijk advies over sta-op-stoelen?

Soms lijkt het erop dat iedereen maar advies over een goede relaxfauteuil of ergonomische sta-op stoel kan geven. Dan kom je in de winkel en wordt je direct aangesproken door een hijgerige verkoper die duidelijk nog niet genoeg heeft verkocht deze maand. Voor je het weet is je een stoel aangesmeerd die uiteindelijk niet in uw interieur past of, bij langer zitten, pijn veroorzaakt in de rug.

Een willekeurige adviseur in de winkel wordt afgerekend op hoeveel stoelen hij verkoopt. Niet wat goed is voor u. Wij willen zelf ook graag ook geld verdienen, maar liever niet ten koste van u. Dat zie je niet aan de buitenkant van de winkel, of aan het pak dat de verkoper draagt. Waar je het wel aan ziet? Aan de recenties op Google. . Bekijkt u bijvoorbeeld eens de recensies van lekkerzitten.com op Google en oordeel zelf. Wij zijn eenvoudig gehuisvest en doen niet hoogdravend of uit de lucht over dure designstoelen. Het is ons simpelweg een eer en genoegen u op informele wijze te begeleiden tot aan de verkoop maar ook ver daarna! U wordt begeleid door een van onze specialisten uit het familiebedrijf, waarbij de baas en bazin zelf al ruim 40 jaar ervaring en productkennis hebben door hun eigen winkel in het Stadshart van Zoetermeer. Tegenwoordig is de winkelvloer vervangen door een moderne webshop, maar de mensen achter het bedrijf doen gewoon zaken net als vroeger. Eerlijk, transparant en met als doel dat uw stoel geweldig zit.

Denkt u net als wij dat advies niet komt uit een driedelig pak maar ambachtelijk gevormd hoort te worden? Wij kennen alle materialen en komen graag ook thuis langs met een serie stoelen om proef te zitten. Zo zien we meteen welke stoel perfect past en of de rugleuning ook bij lang zitten goede ondersteuning geeft. Pijnvrij opstaan door de juiste hoogte van de instap voel je niet na 1 keer zitten. Daarom kijkt onze adviseur naar ergonomie en hoe je stoel zo comfortabel mogelijk kan worden. Ambacht, vakkennis en passie. Dat is pas lekker zitten.

Fabulous Five Relaxfauteuil