Relaxstoelen online uitzoeken, in de testruimte proefzitten.

Hoe werkt Lekkerzitten?

U kijkt thuis op Lekkerzitten.nl en beoordeelt de modellen, richtprijzen en mogelijkheden. Elk model kan op detailniveau worden aangepast, dus een beklede leuning in plaats van staal is een optie. Heeft u een favoriet model of zelfs meerdere modellen tegelijk waar uit zou willen kiezen? Stuur ons via het contactformulier uw favorieten toe en maak een afspraak om langs te komen in onze testruimte. Bellen mag ook.

Samen uw stoel uitkiezen

Uw stoel moet wel in uw interieur passen. We denken met u mee hierover en geven advies over passende bekleding en stijl. Bent u overtuigd van het zitcomfort van de stoel? Dan vult u samen met onze medewerkers het bestelformulier in. Een ouderwets doordrukformulier waarvan u een kopie krijgt, gewoon zoals we dat al 40 jaar doen. Daarin vermelden we alle details van uw ideale sta-op stoel of relaxfauteuil. Maat, breedte, kleur, bekleding en bediening, alles nemen we met u door. Ook de prijs is dan definitief.

Relaxfauteuil kopen

U koopt de stoel pas op het moment dat u tekent voor akkoord. Daarna bestellen we uw stoel op maat in exact de uitvoering die bij u past. Afhankelijk van het gekozen model geven we ook alvast de levertijd aan, die is meestal maar 6 weken.

Lekker thuis zitten

Dan is daar dat mooie moment dat we uw stoel bij u naar binnen tillen. We zetten hem op de juiste plaats en sluiten (als nodig) de stoel aan… en dan komt dat prachtige moment waar wij het voor doen, die eerste keer lekker zitten op uw nieuwe fauteuil. Wij genieten elke keer van dat heerlijke moment, u gaat genieten van jarenlang zitcomfort.

Uw oude stoel meenemen?

Staat uw oude stoel in de weg? Wij nemen hem kosteloos mee als we uw nieuwe stoel komen leveren.

Lekkerzitten Garantie

Onze garantie gaat ver, lees de recenties maar eens. Is er over een paar jaar wat mis, laat het ons weten en we denken meteen mee. We luisteren, regelen en handelen zoals je mag verwachten van een ervaren ambachtsman. Het moet goed zijn, dat is de garantie van Lekker Zitten.