Relaxstoelen online uitzoeken, in de testruimte proefzitten.

Proefzitten

Bij ons is private shopping de standaard, uw gezondheid staat voorop

Een relaxstoel, relaxfauteuil of sta-op-stoel is er voor jong en oud, voor actief en lui, voor gezond van lijf en leden en voor hen die wat slecht ter been zijn. Belangrijk is het zitcomfort en hoe de stoel in uw interieur past. Dat is waarom wij met een Corona-proof concept werken, proefzitten op afspraak in onze testruimte. Alle aandacht voor u dus.

Relaxfauteuils zijn er in strak modern, gematigd modern of juist voor een klassiek interieur. Bekledingen zijn er in alle varianten van stof tot luxe leder in verschillende prijscategorieën. Alle stoelen zijn op maat te maken in brede of smalle stijl, met gedeeltelijk metalen armleuningen voor een moderne look of juist gehéél bekleed voor optimaal comfort. Elke stoel is in principe altijd leverbaar als handbediend of elektrisch. Nieuw zijn de draadloze sta-op-stoelen en relaxfauteuils met accu. Ze kunnen uitgevoerd worden met een sta-op systeem voor het pijnvrij en probleemloos ontstijgen van uw luxe fauteuil. Niet iedereen heeft dezelfde maat, bent u groot of juist kleiner dan gemiddeld dan zijn onze stoelen zonder meerprijs op uw eigen maat leverbaar. Bent u met zijn tweeën dan krijgt u allebei advies over de juiste zithouding en grootte. Hoe mooi staat het in uw interieur als u beiden dezelfde stoel heeft, maar wel op uw eigen maat ingesteld?

Wat wij niet maken zijn te dure stoelen, elke sta-op of relaxstoel van Lekkerzitten biedt gegarandeerd waar voor zijn geld. Door het kundige advies over de perfecte stoel voor u van onze medewerkers weet u zeker dat u jarenlang gaat genieten van comfort en luxe. Hoe dat kan voor dat geld? Geen dure winkels maar een testruimte om proef te zitten, waardoor we toch hoge omzetten halen bij onze leveranciers zodat we u de scherpste prijs kunnen aanbieden.

Proefzitten bij de voordeur

Als u het formulier invult bellen we u terug voor een afspraak in onze testruimte. Wij zijn volledig ingericht om het proefzitten op 2 meter of meer uit te kunnen voeren. U kiest een stoel uit een van onze topseries “Stadshart”, “Rokkeveen” , “Do not think twice” of “Dorpsstraat”. René van Lekkerzitten zet de stoel klaar in de testruimte, hij haalt voor uw ogen de beschermhoes van de stoel en desinfecteert de stoel voor en na het zitten. Een afspraak gaat alleen door als we beiden 100% gezond zijn, we nemen geen risico’s. Dan kunt u op uw gemak gaan proefzitten in uw favoriete model stoel. Uw gezondheid staat voorop!

Heeft u het basismodel gekozen dan gaat René met u door uw wensenlijst heen. Samen maakt u de keuze uit de bijna 200 mogelijke variaties, waarbij René u begeleidt. Welke stoelpoten passen mooi bij uw interieur? Accupakket of handbediend? Metalen armleuning of volledig omkleed? U selecteert samen met René uw favoriete kleur, de leer- of stofsoort en andere opties middels de grote rolbanner waar u alle stoelen uit de serie goed kunt zien. Voor de maat, grootte en het zitcomfort krijgt u advies, altijd op minimaal 1,5 meter afstand. Bent u tevreden met uw keuze? Dan vult u het opdrachtformulier in, waarbij onze medewerker adviseert zodat u precies krijgt wat u wenst.

Garantie is extra lang genieten

Lekkerzitten.nl geeft garantie op elke geleverde stoel. We volgen minimaal de normen van onze branchevereniging, maar eigenlijk houden we zo van tevreden klanten dat we vaak wat meer doen. We stellen onszelf hoge kwaliteitseisen, dus mocht er onverhoopt wat mis zijn met de stoel dan komen we langs en regelen alles voor u.

Heeft u een stoelserie uitgekozen en wilt u advies op maat? Vraag dan vrijblijvend om te proefzitten in de Lekkerzitten testruimte in uw favoriete stoel. Maak hiervoor eenvoudig een afspraak om onze test ruimte te bezoeken op een tijdstip dat u het beste schikt. Daar heeft u keuze uit gemiddeld veertig modellen met bijna 200 variaties.