Relaxstoelen online uitzoeken, in de testruimte proefzitten.

Relaxfauteuil a la Mart Visser

De Nederlandse topontwerper Mart Visser maakte dit seizoen een prachtig ontwerp voor een relaxfauteuil bij een duur stoelenmerk. Eindelijk aandacht voor relaxfauteuils! Maar wat schetst onze verbazing? Deze schitterende stoel lijkt ontzettend veel op een stoel die al jaren in onze collectie zit. Dat is toeval natuurlijk, maar ook een blijk van goede smaak van onze eigen topontwerper.

Wat waren we gecharmeerd van het nieuws dat een van Nederlands grootste ontwerpers die we al jaren op de voet volgen nu ook een stoel ontworpen heeft. Vol enthousiasme lazen we de advertentie, schrokken ons rot van de gevraagde prijs maar.. waren ook wel even stil dat een van onze eigen stoelen bijna identiek in de spotlights stond. Cognackleurig leer, met charmante oortjes bovenin, mooie elegante poot en dito armleuningen.De stijl is geweldig en de degelijkheid straalt ervan af. Qua materialen is hij helemaal teruggegaan naar robuust leder van de kwaliteit zoals het vroeger werd gemaakt door ambachtslieden. Precies zoals ons eigen huismerk als uitgangspunt heeft eigenlijk.

Nu is er op een stoel bekleden geen patent aangevraagd, we voeren deze stoel gewoon al jaren en gunnen Mart zijn exclusieve feestje. Maar als je de prijs vergelijkt is deze stoel bij ons toch echt een stuk minder duur en de materialen minimaal net zo goed.

Voor wie wil showen met een label van Mart visser adviseren we om vooral zijn modehuis te bezoeken. Voor een kwalitatief hoogwaardige stoel kun je, voor een veel schappelijkere prijs, dus ook terecht bij topontwerper Rene Caminada uit Zoetermeer, die trends uit de hele wereld nauwlettend in de gaten houdt. Bij René is alles net even anders gelukkig, want verschil moet er zijn.