Relaxstoelen online uitzoeken, in de testruimte proefzitten.

Over de laagste prijzen en ons “Low Budget” systeem

Na meer dan 40 jaar een fysieke winkel gedreven te hebben zijn wij nu tot de conclusie gekomen dit niet meer te willen. De prijzen worden opgedreven door de te hoge huren met alle bijkomende kosten (en dat zijn er véél).

U, de klant, betaalt de kosten in het aangeschafte product. Wij gaan het nu “eenvoudig” en direct bij u presenteren wat resulteert in een véél lagere prijsstelling (winstmarge) omdat we bewust “low budget” werken.

Onze prijzen zijn open en eerlijk, u mag rustig de tijd nemen om te vergelijken. Géén hoge kortingen, cadeau’s, inruil, leeftijd gebonden acties, of wat dan ook maar gewoon een scherpe, laagste prijs.

Korting of verkapte prijsverlaging kun je alleen maar weggeven als je ze éérst incalculeert. Niemand werkt voor niets en gratis bestaat niet ! Veelal zijn de online getoonde prijzen “Vanaf prijzen”, oftewel de goedkoopste versie. Vergelijk altijd eerst de netto-netto te betalen prijs in de door u gewenste uitvoering bekijk de extra kosten voor maatvoeringen en bezorgkosten voordat u een besluit neemt. U zult het ervaren “bij LekkerZitten zit u het best” en hoeft u niet gênant te pingelen om uiteindelijk nog teveel te betalen.

Over Lekker Zitten: kwaliteit, garantie en vakkennis

“Alle waar is naar zijn geld” luidt het bekende spreekwoord. Kwaliteit kent een prijs daar kan niemand omheen, zolang de prijs ontstaat door het gebruik van goede materialen is het goed. Zodra het ontstaat vanwege de luxe merknaam en bijbehorende luxe verkoopkanalen betaalt u alleen maar mee om die “luxe“ in stand te houden en niet voor de gebruikte materialen van uw stoel.

Met onze ruim 40 jarige ervaring in deze branche kennen wij alle “ins en outs” als geen ander. Wij weten alles van kwaliteit d.w.z. materialen, systemen en inkoopkanalen (herkomst). We kennen de markt door en door en kunnen daar lang over uitweiden maar dat gaan we hier niet doen.

LekkerZitten garandeert u een uitgelezen collectie te voeren met een geheel eigen uniek gezicht met een doordachte kwaliteit en gebruiksmogelijkheden. Maar toch kan er altijd iets mis gaan, in dat geval lossen we het ook weer piekfijn voor u op; zowel in de garantie of jaren daarna buiten de garantie.

Wij conformeren ons aan de Algemene voorwaarden voor keuken-en meubelbranche maar zijn geen lid van de club. Garantie termijn verlenging is eventueel aan te schaffen middels het full service plan.

GEKOCHT BIJ “LEKKERZITTEN” NETJES AFGELEVERD EN NU GENIETEN VAN EEN GEHEEL NIEUWE ERVARING

Klap de been/voeten steun uit, zet de ergonomisch gevormde rug wat achterover, pas de verstelbare hoofdsteun aan en ga uiterst relaxed naar uw favoriete TV programma kijken. Uw kopje koffie of glaasje drank staat naast de stoel op uw persoonlijke tafeltje met onderin uw krantje en leesboek. Wat heeft u nog meer nodig? Even niet zo’n goede dag of slecht geslapen? Een middagdutje in zo`n relax fauteuil is zeker geen straf.

Een aantal uurtjes in de stoel doorgebracht maar nu wat stram geworden? Geen nood, het sta-op systeem zet u moeiteloos omhoog en ook weer naar beneden als u dat wilt. Visite in huis? U zit gewoon in uw draaistoel en niemand ziet eigenlijk dat dit zeker geen gewone stoel is. Visite weg? Heerlijk in de relaxstand, even bijkomen! Wie wil er nou nog een gewone, vaste stoel? Wie wil er nou nog op de bank liggen met een stijve nek en rugpijn als resultaat? U zeker niet want u weet nu beter!

LekkerZitten.nl komt rechtstreeks voort uit de in 1964 in Den Haag opgerichte“Caminada Meubelen”. Via de Haagsche Rijswijkseweg en de Voorburgse Koningin Julianalaan (voorheen Croes meubelen) gingen de vestigingen in 1998 naar de Zoetermeerse Woonhart passage toen geheel nieuw geopend. In 2012 werd “LekkerZitten” in de Caminada showroom in het Woonhart geïntegreerd. Lekker Zitten is helemaal gespecialiseerd in relaxfauteuils. In 2016 ging “LekkerZitten” solitair naar de Woonhart buitengalerij. Eind 2018, bij het aflopen van het huurcontract, besloten wij de fysieke winkel in te ruilen voor het huidige online systeem www.lekkerzitten.nl. Geen winkel meer maar een frisse, duidelijke website met het actuele aanbod. Een stoeltest locatie, op afspraak te bezoeken (geen verkoop aldaar). Gedegen advies aan huis indien gewenst.

Zoetermeer

Telefoon: 06-4058 9537
Email: info@lekkerzitten.nl

Review Danny