Relaxstoelen online uitzoeken, in de testruimte proefzitten.

Relaxfauteuils en Sta-op-stoelen specialist

Moderne relaxfauteuils zijn al lang niet meer alleen voor ouderen. Iedereen wil ‘s avonds na een dag hard werken zijn voetjes van de vloer, uiterst relaxed genieten van comfortabel zitten. Voor de liefhebber Netflix aan of juist ultiem genieten van de rust met een krantje.

Er heerste een vooroordeel t.o.v. relax of sta-op fauteuils totdat meubeldesigners uit Italië voortreffelijke stoelen op de markt brachten en ook onze Hollandse topontwerpers zoals Mart Visser de relaxfauteuil lieten herrijzen als een echte eyecatcher in het interieur van nu. De uitspraak “sta-op is alleen voor ouderen” is daarmee verwezen naar het rijk der fabelen en schitterende stoelen in leer en metaaltinten zijn helemaal in.

Iedereen die zich eens goed oriënteert op de mogelijkheden merkt al snel de grote verschillen in kwaliteit tussen prominente aanbieders.

Bij Lekkerzitten werken we daarom samen met speciaal op duurzaamheid geselecteerde aanbieders die zitcomfort garanderen voor de lange termijn. Ons grootste compliment is uw reactie op onze stoelen nadat deze bij u thuis geleverd zijn. “Dit had ik veel eerder moeten aanschaffen!

Over Lekker Zitten: kwaliteit, garantie en vakkennis

“Alle waar is naar zijn geld” luidt het bekende spreekwoord. Kwaliteit kent een prijs daar kan niemand omheen, zolang de prijs ontstaat door het gebruik van goede materialen is het goed. Zodra het ontstaat vanwege de luxe merknaam en bijbehorende luxe verkoopkanalen betaalt u alleen maar mee om die “luxe“ in stand te houden en niet voor de gebruikte materialen van uw stoel.

Met onze ruim 40 jarige ervaring in deze branche kennen wij alle “ins en outs” als geen ander. Wij weten alles van kwaliteit d.w.z. materialen, systemen en inkoopkanalen (herkomst). We kennen de markt door en door en kunnen daar lang over uitweiden maar dat gaan we hier niet doen.

LekkerZitten garandeert u een uitgelezen collectie te voeren met een geheel eigen uniek gezicht met een doordachte kwaliteit en gebruiksmogelijkheden. Maar toch kan er altijd iets mis gaan, in dat geval lossen we het ook weer piekfijn voor u op; zowel in de garantie of jaren daarna buiten de garantie.

Wij conformeren ons aan de Algemene voorwaarden voor keuken-en meubelbranche maar zijn geen lid van de club. Garantie termijn verlenging is eventueel aan te schaffen middels het full service plan.

GEKOCHT BIJ “LEKKERZITTEN” NETJES AFGELEVERD EN NU GENIETEN VAN EEN GEHEEL NIEUWE ERVARING

Klap de been/voeten steun uit, zet de ergonomisch gevormde rug wat achterover, pas de verstelbare hoofdsteun aan en ga uiterst relaxed naar uw favoriete TV programma kijken. Uw kopje koffie of glaasje drank staat naast de stoel op uw persoonlijke tafeltje met onderin uw krantje en leesboek. Wat heeft u nog meer nodig? Even niet zo’n goede dag of slecht geslapen? Een middagdutje in zo`n relax fauteuil is zeker geen straf.

Een aantal uurtjes in de stoel doorgebracht maar nu wat stram geworden? Geen nood, het sta-op systeem zet u moeiteloos omhoog en ook weer naar beneden als u dat wilt. Visite in huis? U zit gewoon in uw draaistoel en niemand ziet eigenlijk dat dit zeker geen gewone stoel is. Visite weg? Heerlijk in de relaxstand, even bijkomen! Wie wil er nou nog een gewone, vaste stoel? Wie wil er nou nog op de bank liggen met een stijve nek en rugpijn als resultaat? U zeker niet want u weet nu beter!

LekkerZitten.nl komt rechtstreeks voort uit de in 1964 in Den Haag opgerichte“Caminada Meubelen”. Via de Haagsche Rijswijkseweg en de Voorburgse Koningin Julianalaan (voorheen Croes meubelen) gingen de vestigingen in 1998 naar de Zoetermeerse Woonhart passage toen geheel nieuw geopend. In 2012 werd “LekkerZitten” in de Caminada showroom in het Woonhart geïntegreerd. Lekker Zitten is helemaal gespecialiseerd in relaxfauteuils. In 2016 ging “LekkerZitten” solitair naar de Woonhart buitengalerij. Eind 2018, bij het aflopen van het huurcontract, besloten wij de fysieke winkel in te ruilen voor het huidige online systeem www.lekkerzitten.nl. Geen winkel meer maar een frisse, duidelijke website met het actuele aanbod. Een stoeltest locatie, op afspraak te bezoeken (geen verkoop aldaar). Gedegen advies aan huis indien gewenst.

Zoetermeer

Telefoon: 06-4058 9537
Email: info@lekkerzitten.nl

Review Danny